Wie gaan starten in de 75Mijls IJsselmeer & 30Mijls Markermeer

Deze boten zijn ingeschreven en gaan binnenkort van start

Onderstaand een overzicht van boten die zijn ingeschreven en binnenkort van start gaan in de 75Mijls IJsselmeer en de 30Mijls Markermeer. Allicht kun je gezamenlijk opvaren en zo de strijd nog spannender maken. Maar misschien ook gewoon leuk om 's avonds samen een haven op te zoeken voor je rustpauze en je avonturen met elkaar te delen! Sowieso kun je deelnemers live volgen met de I-Sail tracker.

Indien in onderstaand overzicht de gegevens voor jouw boot niet (meer) juist zijn, dan kun je de link in de email die je direct na inschrijving hebt ontvangen gebruiken om de gegevens te actualiseren.

Ben je van mening dat de gegevens die door een andere deelnemer zijn opgegeven onjuist zijn, dan kun je protest indienen bij de organisatie van de 75Mijls IJsselmeer / 30Mijls Markermeer.

Wie gaan van start in de 75Mijls IJsselmeer?
Wie gaan starten in de 30Mijls Markermeer?

LEGENDA:

Datum: De datum waarop de deelnemer gaat starten.

Klasse: Solo, two-handed of full crew

Soort boot: Monohull, multihull of rond-/platbodem.

LWL: Lengte Water Lijn zoals opgegeven bij inschrijving (alleen van toepassing voor monohulls). Dit is de basis voor het bepalen van de handicap voor het Monohulls (LWL) klassement. Kijk hier voor meer informatie.

TCF: De Time Correction Factor waarmee de gecorrigeerde gemiddelde snelheid zal worden berekend:

    • Monohulls (LWL): TCF op basis van LWL
    • Multihulls: TCF op basis van Texelrating
    • Rond-/Platbodems: TVF

ORC ToT: De ORC Time on Time factor waarmee de gecorrigeerde gemiddelde snelheid voor het Monohulls (ORC) klassement zal worden berekend (alleen van toepassing voor deelnemers die bij inschrijving de ORC ToT hebben opgegeven). Het betreft hier de Offshore/Long distance ToT (Time on Time). Indien solo of two-handed wordt gevaren kan de deelnemer de ORC 2H Offshore ToT hanteren. Kijk hier voor meer informatie.

Startlocatie: De vermoedelijke startlocatie zoals bij inschrijving is aangegeven.

Sub-klassement: Een deelnemer kan bij inschrijving aangeven om, naast het algemene 75Mijls IJsselmeer klassement, ook te willen worden opgenomen in één of meerdere sub-klassementen.