Wie gaan starten?

Deze boten zijn ingeschreven en gaan binnenkort van start

Onderstaand een overzicht van boten die zijn ingeschreven en binnenkort van start gaan. Allicht kun je gezamenlijk opvaren en zo de strijd nog spannender maken. Maar misschien ook gewoon leuk om 's avonds samen een haven op te zoeken voor je rustpauze en je avonturen met elkaar te delen!

Indien in onderstaand overzicht de gegevens voor jouw boot niet (meer) juist zijn, dan kun je de link in de email die je direct na inschrijving hebt ontvangen gebruiken om de gegevens te actualiseren.

Ben je van mening dat de gegevens die door een andere deelnemer zijn opgegeven onjuist zijn, dan kun je protest indienen bij de organisatie.

Wie gaan van start in de 75Mijls IJsselmeer?

LEGENDA:

Datum: De datum waarop de deelnemer gaat starten.

Baan: De baan waarop de deelnemer gaat varen.

Klasse: Solo, two-handed of full crew

Type boot: Merk en type

SW: De SW handicap voor het type boot waarmee is ingeschreven (alleen van toepassing voor monohulls).

ORC ToT: De ORC Time on Time factor waarmee de gecorrigeerde gemiddelde snelheid voor het Monohulls (ORC) klassement zal worden berekend (alleen van toepassing voor deelnemers die bij inschrijving de ORC ToT hebben opgegeven). Het betreft hier de Offshore/Long distance ToT (Time on Time). Indien solo of two-handed wordt gevaren kan de deelnemer de ORC 2H Offshore ToT hanteren. Kijk hier voor meer informatie.

Startlocatie: De vermoedelijke startlocatie zoals bij inschrijving is aangegeven.